Lompat ke isi

Leuweunggajah, Ciledug, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Leuweunggajah
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Leuweunggajah
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCiledug

Leuweunggajah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciledug, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.