Leuwinanggung, Tapos, Dépok

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Leuwinanggung
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Kulon
Kota Dépok
Kacamatan Tapos

Leuwinanggung nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tapos, Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Gnome-home.svg