Leuwinanggung, Tapos, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Leuwinanggung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaDépok
KacamatanTapos

Leuwinanggung nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Tapos, Kota Dépok, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.




Gnome-home.svg