Lheue, Simpang Tiga, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Lheue
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanSimpang Tiga

Lheue nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Simpang Tiga, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Simpang Tiga, Pidie