Lhok Dalam, Peureulak, Aceh Timur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lhok Dalam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanPeureulak

Lhok Dalam nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Peureulak, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Peureulak, Aceh Timur


Gnome-home.svg