Lhok Rukam, Tapaktuan, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lhok Rukam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanTapaktuan

Lhok Rukam nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Tapaktuan, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Tapaktuan, Aceh Selatan


Gnome-home.svg