Linda McCartney

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Linda McCartney
Linda, 1976
GumelarLinda Louise Eastman
24 Séptémber 1941
Scarsdale, New York, A.S.
Tilar dunya17 April 1998 (yuswa 56)
Tucson, Arizona, A.S.
Maot lantaranBreast cancer
KabangsaanBandéra Amérika Sarikat Amérika Sarikat
Pagawéan
  • Fotografer
  • musisi
  • aktivis
Taun aktip1965–1998
PasanganMelville See Jr. (m. 1962; div. 1965)
Paul McCartney (m. 1969)
Anak
Karir musik
Alat musik
  • Keyboard
  • vocal
Maén di
Situs web
LindaMcCartney.com

Linda Louise McCartney, Lady McCartney (née Eastman; atawa See; gumelar 24 Séptémber 1941 – tilar dunya 27 April 1998 dina umur 56 taun) ieu fotografer Amérika, musisi, Hak asasi hewan aktivis, sareng pengusaha. Anjeunna paling dikenal salaku pamajikan munggaran Paul McCartney tina The Beatles sareng pikeun foto dirina tina selebriti jeung musisi kontemporer. Poto nya dikaluarkeun dina buku Linda McCartney's Sixties: Portrait of an Era dina taum 1992.[1][2][3][4]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. McCartney, Linda. Linda McCartney's Sixties: Portrait of an Era. Bullfinch Press. 1992.
  2. Skanse, Richard (April 20, 1998). "Linda McCartney Dies at 56". rollingstone.com. Diakses tanggal October 19, 2019. 
  3. "Paul McCartney and Linda Eastman Marriage Profile". Marriage.about.com. Diakses tanggal February 3, 2014. 
  4. "12 March 1969: Paul McCartney marries Linda Eastman". The Beatles Bible. March 12, 1969. Diakses tanggal February 3, 2014. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]