Linggarsari, Talagasari, Karawang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Linggarsari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Karawang
Kacamatan Talagasari

Linggarsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Talagasari, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg