Liza Hanim

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Liza Hanim
GumelarHaliza Hanim binti Abdul Halim
19 Nopémber 1979 (1979-11-19) (yuswa 43)
Malaysia Klang, Selangor, Malaysia
Ngaran landianLiza Hanim
ÉtnisMelayu
Pagawéanpanyanyi, aktris
Taun aktip1994 – ayeuna
AgamaIslam

Haliza Hanim binti Abdul Halim langkung dikenal salaku Liza Hanim (gumelar di Klang, Selangor, Malaysia, 19 Nopémber 1979; umur 43 taun) nyaéta saurang panyanyi sareng aktris Malaysia.

Diskografi[édit | édit sumber]

  • Epilog (1997)
  • Di Mana Kan Ku Cari Ganti (1998)
  • Puteri Jelmaan (1999)
  • Istimewa (2000)
  • Isyarat Jiwa (2001)
  • Ku Teruskan (2003)
  • Imagin (2007)

Pilem[édit | édit sumber]

  • KL Menjerit (2002)
  • Laila Isabella (2003)

Rujukan[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg