Lobu Rappa, Aek Songsongan, Asahan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Lobu Rappa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanAek Songsongan

Lobu Rappa nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Aek Songsongan, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Aek Songsongan, Asahan


Gnome-home.svg