Lucy Boynton

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lucy Boynton
Boynton, 2018
Gumelar17 Januari 1994 (1994-01-17) (yuswa 28)
Kota New York, Amerika Serikat
Kabangsaan
  • Inggris[1]
  • Amerika
PagawéanAktris
Taun aktip2006–ayeuna
MitraRami Malek

Lucy Boynton (gumelar 17 Januari 1994; umur 28 taun) nyaéta saurang aktris Inggris-Amérika. Anjeunna damel debut pilem na salaku ngora Beatrix Potter hurung Miss Potter (2006). Anjeunna ditembongkeun dina sababaraha film sapertos, Sing Street (2016), Murder on the Orient Express (2017), Apostle (2018), jeung Bohemian Rhapsody (2018). Ayeuna Boynton maénkeun Astrid Sloan dina séri ieu Netflix, The Politician.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg