Netflix

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Netflix, Inc.
TipePublik (NASDAQNFLX)
Ngadeg1997[1]
Kantor puseurLos Gatos, California, USA
Inohong konciReed Hastings, nu ngadegteun tur CEO
Barry McCarthy, CFO, Sekretaris
Leslie J. Kilgore, CMO
IndustriPerdagangan éléktronik
ProdukPanyéwaan DVD online
PanghasilanGreen up.png US$ 1.2 miliar (2007)
Panghasilan usahaGreen up.png US$ 91.2 million (2007)
Panghasilan beresihGreen up.png US$ 66.9 yuta (2007)
Karyawan1400+ (2007)
RamatlokaNetflix.com

Netflix (NASDAQNFLX) nyaéta salah sahiji panyéwaan DVD online munggaran tur panggedéna, nu nawarkeun penyewaan DVD ngaliwatan surat sacara flat rate ka langganan di Amérika Sarikat. Puseurna aya di Los Gatos, California, ayeuna maranéhanana mibanda koleksi nu lobana 65.000 judul sarta kira-kira 5 juta langganan. Ayeuna Netflix ngaluarkeun waragad $300 juta sataun pikeun ngirim 1,4 juta pilem saban poé.

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

  • Management. Netflix.