Luke Grimes

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Luke Grimes
Grimes, 2017
GumelarLuke Timothy Grimes
21 Januari 1984 (1984-01-21) (yuswa 36)
Dayton, Ohio, Amérika
PagawéanAktor
Taun aktip2006–ayeuna

Luke Timothy Grimes (gumelar 21 Januari 1984; umur 36 taun) mangrupa aktor Amérika. Anjeunna paling dipikanyaho pikeun peranna dina pilem anu diakrésikeun American Sniper jeung seri pilem Fifty Shades.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg