Lompat ke isi

Lulut, Klapanunggal, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Lulut
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Lulut
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanKlapanunggal

Lulut nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Klapanunggal, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.