Lynne Cheney

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lynne Ann Vincent Cheney
Istri Wakil Presiden
Amerika Serikat
Masa jabatan
20 Januari 2001 – 20 Januari 2009
Saméméhna Tipper Gore
Sanggeusna Jill Biden
Chair of the National Endowment for the Humanities ka-6
Masa jabatan
1986–1993
Saméméhna William J. Bennett
John Agresto (akting)
Sanggeusna Sheldon Hackney
Jerry L. Martin and Donald Gibson (acting)
Katerangan lian
Gumelar 14 Agustus 1941 (1941-08-14) (yuswa 79)
Casper, Wyoming[1]
Pameget/istri Dick Cheney
Rélasi Wayne Vincent dan Edna Lybyer
Murangkalih Elizabeth, Mary
Alma mater Colorado College (B.A.)
University of Colorado (M.A.)
Universitas Wisconsin (Ph.D.)
Ageman United Methodist Church

Lynne Ann Cheney (née Vincent) (gumelar 14 Agustus 1941; umur 79 taun) nyaéta Pamajikan Wakil Présidén Amérika Serikat, Dick Cheney. Anjeunna janten Istri Wakil Présidén Amérika Serikat ti 2001 ka 2009. Anjeunna ogé sastrawan sareng ogé mantan host anu masihan omongan.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Saméméhna
Mary Elizabeth Gore
Istri Wakil Presiden Amerika Serikat
2001-2009
Sanggeusna
Jill Biden
Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan