Tipper Gore

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Tipper Gore
Istri Wakil Presiden
Amerika Serikat
Masa jabatan
20 Januari 1993 – 20 Januari 2001
Saméméhna Marilyn Tucker Quayle
Sanggeusna Lynne Cheney
Katerangan lian
Gumelar 19 Agustus 1948 (1948-08-19) (yuswa 72)
Washington, D.C. Amerika Serikat
Partéy pulitik Demokrat
Pameget/istri Al Gore[1]
Murangkalih Karenna, Kristin, Sarah, Albert III
Pagawéan penulis, fotografer
Ageman Episcopalian

Mary Elizabeth Gore (née Aitcheson) (gumelar 19 Agustus 1948; umur 72 taun), atawa Tipper Gore nyaéta panulis, fotografer, sareng tilas Ibu Kadua Amérika Serikat. Anjeunna mangrupikeun pamajikan tilas presiden Amérika Serikat, Al Gore.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Saméméhna
Marilyn Tucker Quayle
Istri Wakil Presiden Amerika Serikat
1993-2001
Sanggeusna
Lynne Cheney