Médansatria, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Médan Satria
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
Lega14,71 Kilométer pasagi
Pangeusi158.526 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.06
Désa/kalurahan-

Médan Satria nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.