Ménggér, Bandung Kidul, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Ménggér
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanBandung Kidul

Ménggér nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bandung Kidul, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg