Madiasari, Cinéam, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Madiasari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Tasikmalaya
Kacamatan Cinéam

Madiasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cinéam, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg