Majasuka, Palasah, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Majasuka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanPalasah

Majasuka nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Palasah, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg