Malébér, Karangtengah, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Malébér
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanKarangtengah

Malébér nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangtengah, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg