Malébér, Karangtengah, Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Malébér
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Kacamatan Karangtengah

Malébér nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangtengah, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg