Malaka, Kluet Tengah, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Malaka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanKluet Tengah

Malaka nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kluet Tengah, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Kluet Tengah, Aceh Selatan


Gnome-home.svg