Malangbong, Garut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Malangbong

Peta lokasi Kacamatan Malangbong
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Garut
Camat Drs. Nandang Sulaksana, M.Si
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan 1.199,42 jiwa/km²
Kalurahan/désa 23


Malangbong nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Garut, Jawa Barat

Lambang Garut.gif

Kacamatan: Banjarwangi | Banyuresmi | Bayongbong | Balubur Limbangan | Bungbulang | Caringin | Cibalong | Cibatu | Cibiuk | Cigedug | Cihurip | Cikajang | Cikelét | Cilawu | Ciséwu | Cisompét | Cisurupan | Garut Kota | Kadungora | Karangpawitan | Karangtengah | Kersamanah | Lélés | Leuwigoong | Malangbong | Mekarmukti | Pakénjéng | Pameungpeuk | Pamulihan | Pangatikan | Pasirwangi | Peundeuy | Samarang | Selaawi | Singajaya | Sucinaraja | Sukaresmi | Sukawening | Talégong | Tarogong Kalér | Tarogong Kidul | Wanaraja




Nuvola filesystems folder home.png