Mandalamekar, Cimenyan, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mandalamekar
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Cimenyan

Mandalamekar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimenyan, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg