Mandalasari, Cikancung, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Mandalasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCikancung

Mandalasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikancung, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.