Mandalawangi, Mandalawangi, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mandalawangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanMandalawangi

Mandalawangi nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Mandalawangi, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg