Mandalawangi, Pandéglang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Mandalawangi
Kacamatan
Negara Bandéra Indonésia Indonesia
Propinsi Banten
Luas - km²
Kapadetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 15 Desa

Mandalawangi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png