Mandalawangi, Pandéglang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Mandalawangi

Peta lokasi Kacamatan Mandalawangi
Propinsi Banten
Kabupatén Pandéglang
Camat TB. M. SUPARTA BA
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 15 Desa

Mandalawangi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png