Lompat ke isi

Mandalawangi, Salopa, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Mandalawangi
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Mandalawangi
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanSalopa

Mandalawangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Salopa, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.