Mangkubumi, Mangkubumi, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Mangkubumi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaTasikmalaya
KacamatanMangkubumi

Mangkubumi nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Mangkubumi, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg