Maniis, Purwakarta

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Maniis

Peta lokasi Kacamatan Maniis
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Purwakarta
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa 8 désa


Maniis ᮙᮔᮤᮄᮞ᮪ nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Babagéan Administratif[édit | édit sumber]

Kacamatan Maniis ngawengku 8 désa, nyaéta:

  1. Désa Cijati
  2. Désa Citamiang
  3. Désa Gunung Karung
  4. Désa Tegaldatar
  5. Désa Sukamukti
  6. Désa Sinargalih
  7. Désa Pasirjambu
  8. Désa Ciramahilir

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Kacamatan Maniis ngawates sareng Kabupatén Bandung Barat di kaler, diwates ku Dano Cirata, Kabupatén Cianjur di sabeulah Kulon, Kacamatan Sukasari sareng Tegalwaru di sabeulah Kidul, sareng Kacamatan Darangdan di beulah Wétan.

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Perkebunan[édit | édit sumber]

Wisata[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

SD/MI[édit | édit sumber]

  1. SD Negeri 1 Sukamukti
  2. SD Negeri 2 Sukamukti
  3. SD Negeri 3 Sukamukti
  4. SD Negeri 1 Gunung Karung
  5. SD Negeri 2 Gunung Karung
  6. SD Negeri Cijati
  7. SD Negeri 1 Citamiang
  8. SD Negeri 2 Citamiang
  9. SD Negeri 1 Sinargalih
  10. SD Negeri 2 Sinargalih
  11. SD Negeri 1 Tegaldatar
  12. SD Negeri 2 Tegaldatar
  13. SD Negeri 3 Tegaldatar
  14. SD Negeri Pasirjambu
  15. SD Negeri 1 Ciramahilir
  16. SD Negeri 2 Ciramahilir
  17. MI Mambaul Ulum

SMP/MTs[édit | édit sumber]

  1. SMPN 1 Maniis
  2. SMPN 2 Maniis
  3. SMPN Satu Atap Sukamukti
  4. SMPN Satu Atap Terpadu 1 Tegaldatar
  5. MTs Asy-Syarifiyah
  6. MTs Ianatul Mutaalimin
  7. MTs Darul Ilmi

SMA/SMK/MA[édit | édit sumber]

  1. SMAN 1 Maniis
  2. SMKN Maniis
  3. SMK Bistekin
  4. MA Ianatul Mutaalimin


 t·s·é 

Kabupatén Purwakarta, Jawa Barat

Lambang Purwakarta.png

Kacamatan: Babakancikao | Bojong | Bungursari | Campaka | Cibatu | Darangdan | Jatiluhur | Kiarapedes | Maniis | Pasawahan | Paléréd | Pondok Salam | Purwakarta | Sukasari | Sukatani | Tegalwaru | Wanayasa



Nuvola filesystems folder home.png