Manonjaya, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Manonjaya
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténTasikmalaya
Lega39,41 km²
Pangeusi62.419 (2017)
Kapadetan1.584 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.06.22
Désa/kalurahan12

Manonjaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Masjid Agung Manonjaya taun 1920-an

Pambagian administratif[édit | édit sumber]

Kacamatan Manonjaya dibagi kana 12 desa, nyaéta :

  1. Désa Batusumur
  2. Désa Cibeber
  3. Désa Cihaur
  4. Désa Cilangkap
  5. Désa Gunajaya
  6. Désa Kalimanggis
  7. Désa Kamulyan
  8. Désa Manonjaya
  9. Désa Margahayu
  10. Désa Margaluyu
  11. Désa Pasirbatang
  12. Désa Pasirpanjang

Géografi[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Réferénsi[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]