Batusumur, Manonjaya, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Batusumur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanManonjaya

Batusumur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Manonjaya, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.