Gunajaya, Manonjaya, Tasikmalaya

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Gunajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanManonjaya

Gunajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Manonjaya, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg