Manyingsal, Cipunagara, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Manyingsal
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCipunagara

Manyingsal nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipunagara, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg