Margabakti, Cibeureum, Tasikmalaya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Margabakti
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Tasikmalaya
Kacamatan Cibeureum

Margabakti nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cibeureum, Kota Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg