Margabakti, Kadugedé, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Margabakti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanKadugedé

Margabakti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadugedé, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg