Margaharja, Sukadana, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Margaharja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanSukadana
Lega1.050 Ha
Pangeusi4.092

Margaharja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukadana, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg