Margalaksana, Cipeundeuy, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Désa Margalaksana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCipeundeuy

Margalaksana nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cipeundeuy, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.