Margalaksana, Salawu, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Margalaksana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanSalawu

Margalaksana nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Salawu, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.