Margamulya, Pasirjambu, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Margamulya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Pasirjambu

Margamulya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pasirjambu, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg