Maripari, Sukawening, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Maripari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanSukawening

Maripari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sukawening, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Kampung/dusun[édit | édit sumber]

Désa Maripari ngawengku sababaraha kampung, di antarana:

  • Cikaruk
 Cikaruk asal basa, tina Cai nu nyangkaruk, 

ku sabab baheulana tempatna anu nyangkaruk turta réa ku cai. Usum halodo ogé Caina tetep ngagulidag. ku sabab éta Cikaruk sering di jadikeun tempat acara Pramuka-Kemah. Nu tempatna di Lapang Saneva.

  • Bojonggedang
  • Jembatandua
  • Mariuk
  • Babakanjati
  • Kereman
  • Pasantren
  • Babakan Mariuk

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg