Mariuk, Binong, Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Mariuk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanBinong

Mariuk nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Binong, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Dina Taun 2008, Désa Mariuk asup ka wilayah kacamatan Tambakdahan.