Marlempang, Bendahara, Aceh Tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Marlempang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tamiang
KacamatanBendahara

Marlempang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bendahara, Kabupatén Aceh Tamiang, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bendahara, Aceh Tamiang


Gnome-home.svg