Masjid Agung Palabuhanratu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Masjid Agung Palabuhanratu nyaéta salahsawiosna masjid di Pasundan anu nyondong di Dayeuh Palabuhanratu, Jawa Kulon, Indonesia. Masjid ieu ngawitan di wangun dina taun 1926, sareung wit di adeugkeunna.

Masjid Agung Palabuhanratu lokasina di Kalurahan Palabuhanratu, Kacamatan Palabuhanratu Kota, meuneuran paleubah Jalan Siliwangi Palabuhanratu, di sabeulah kulon Alun-alun Palabuhanratu.

Masjid ieu di wangun dina taun 1926 dina zaman Kolonial Walanda. Lahanna ogé mangrupikeun hibah ti warga kira-kira. Nyaéta warga Pakauman (Nami Kampung Kaum zaman kapungkur).[1]

Referensi[édit | édit sumber]

Citakan:Masjid di Indonesia


Nulis.jpg