Medanglayang, Panumbangan, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Medanglayang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanPanumbangan

Medanglayang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Panumbangan, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Pelesir[édit | édit sumber]

Di désa Medanglayang téh aya obyék wisata ngarana Batu Ngampar.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg