Mekar Sari, Cikalongkulon, Cianjur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Mekar Sari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCikalongkulon
Pamaréntahan
 • Nami KuwuAtma Kusnadi

Mekar Sari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikalongkulon, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.