Mekarjadi, Sadananya, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mekarjadi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanSadananya

Mekarjadi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sadananya, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg