Mekarjaya, Pancalang, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mekarjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanPancalang

Mekarjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pancalang, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg