Mekarjaya, Sukaraja, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Mekarjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanSukaraja

Mekarjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukaraja, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.