Mekarluyu, Sukawening, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mekarluyu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanSukawening

Mekarluyu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukawening, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Potensi wewengkon ieu téh tatanén, peternakan, perkebunan, sarta pariwisata. Pariwisata alam tacan dikokolakeun kalayan alus, tacan aya fasilitas anu cukup, tapi lamun dikokolakeun tetempoanana anu éndah bakal jadi metot pikeun wisatawan. Di désa ieu aya tanda kilométer enol Garut.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg