Lompat ke isi

Mekarmukti, Talégong, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Mekarmukti
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Mekarmukti
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanTalégong

Mekarmukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Talégong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]